MindEverest

A MindEverest az interaktív televíziós alkalmazások fejlesztésének specialistája.
 

Tovább

Nóvum

Az IT területe rendkívül gyorsan változik. Ezért folyamatosan figyeljük az iparág mozgásait.

Tovább

Nívó

Tudjuk, hogy a felhasználói élmény kulcsa a humán és mérnöki területek megfelelő összekapcsolása.

Tovább

Üdvözöljük a MindEverest honlapján!

A MindEverest Kft. az interaktív televíziós alkalmazások fejlesztésének specialistája. Alkalmazásaink többek közt Samsung és LG Smart TV-ken, Microsoft Mediaroom-on és Yahoo! Connected TV-s Vizio, Toshiba, Samsung, HiSense és Sony televíziókon futnak több, mint 60 országban. A fejlesztések során nagy hangsúlyt fektetünk az alkalmazások humán és a műszaki oldalának harmonizálására.

Nóvum

Az IT területe rendkívül gyorsan változik.

Tudjuk, hogy ami az idén még újdonság, az jövőre már bevett eszközzé, technológiává válhat, két év múlva pedig már a történelem része lesz. Látjuk, hogy a fejlődés során a különböző területek (szórakoztatás, telekommunikáció, számítástechnika) és eszközök (Internet, TV, telefon, okostelefon, számítógép, zenelejátszó, táblagép) milyen sebességgel alakulnak át, olvadnak össze vagy kopnak ki. Folyamatosan és éberen figyeljük az iparág mozgásait: a felszínen is láthatóakat éppúgy, mint a mélyben zajló rezdüléseket.

A Gravity R&D-vel együtt részt vettünk az egyik első magyarországi interaktív TV-s alkalmazás készítésében, amely a Life Network és az Ozone Network TV csatornák nézőit látja el információkkal, játékkal. A Cafe Interactive-val együttműködve elkészítettük az első magyarországi interaktív TV-s reklámalkalmazás prototípusát. Motorjai vagyunk egy jelentős interaktív televíziós R&D fejlesztésnek, amelynek során képfeldolgozó és adatbányász szakemberekkel együtt készítünk interaktív TV-s reklámokhoz kapcsolódó terméket. Fejlesztéseinkkel újabb és újabb piacokra lépünk be (USA, EU, K0na, Dél-Korea, Japán) és újabb és újabb eszközöket célzunk meg.

Nívó

Olyan területen dolgozunk, ahol a felhasználói élmény eldöntheti egy termék sorsát: kultikussá válhat vagy megbukhat. Tudjuk, hogy a felhasználói élmény kulcsa a humán és mérnöki területek megfelelő összekapcsolása. Ennek megfelelően a projekt csapatot tudatosan úgy állítjuk össze, hogy együtt dolgoznak benne mérnökök, programozók, ergonómusok, élmény-tervezők és tesztelők is. Már a projektek elején megtervezzük a tesztelés menetét és a "nézők hangjának" megismeréséhez, beépítéséhez fókuszteszteket végzünk folyamatosan cserélődő, külső felhasználókkal.

Tudjuk, hogy az interaktív TV-s alkalmazások élete a fejlesztést követően kezdődik csak el igazán.

Ennek megfelelően súlyt fektetünk arra, hogy alkalmazásaink könnyen üzemeltethetők legyenek: könnyen kapcsolhatók a különböző monitoring rendszerekhez, működésükről jól használható napló fájlokat állítanak elő és könnyen telepíthetők akár felhő alapú infrastruktúrába is. Az Internet világában a siker gyorsan jöhet és a nézők száma nagyon gyorsan a sokszorosára növekedhet. A gyors növekedés kiszolgálásához alkalmazásaink rugalmasan skálázhatók. Emellett a fejlesztés során elvégzett performancia optimalizálással azt is biztosítjuk, hogy a rendszerek költséghatékonyan használják fel a rendelkezésre álló erőforrásokat.

Vissza a tetejére