Közösségi tévézés

A MindEverest Social Media converter a közösségi média erejét kapcsolja bármely műsorhoz bármely tévéképernyőre.

Bővebben

TV Caesar

Alakítsd át Samsung SmartTV-d egy arénává, ahol a mai gladiátorok (celebek, politikusok, hírolvasók, stb.) megküzdhetnek a figyelmedért.

Bővebben

League of Extraordinary Minds

L.E.M. az első közösségi jós játék, amiben a játékosok lemérhetik jóstehetségüket.

L.E.M. aloldal

Közösségi tévézés

A közösségi tévézés, azaz a futó műsorhoz kapcsolódó nézői kommunikáció kilépett a gyerekcipőből és a televíziózás meghatározó jelenségévé vált. A nézők immáron rutinszerűen nyúlnak telefonjukhoz, ha SMS-t akarnak küldeni a műsor szerkesztőinek (lásd az SMS szavazásokat vagy a kép alján futó SMS üzenetcsíkokat) illetve ösztönösen használják a műsor nézése során a Facebook-ot és a Twitter-t arra, hogy az éppen látottakkal kapcsolatos véleményüket, kérdéseiket, humoros hozzászólásaikat megosszák a közösséggel. Manapság a nézők a műsorokhoz kapcsolódóan napi 400 millió (!) üzenetet küldenek világszerte. A közösségi tévézés a szemünk előtt válik a mainstream televíziózás részévé: a Nielsen a műsorok nézettségének mérését ősztől kibővíti a műsorhoz kapcsolódó Twitter aktivitás mérésével ("Nielsen Twitter TV Rating").

A MindEverest közösségi tévézési megoldásával összekapcsolhatóvá válik a televízió és a közösségi média legjava: a 4,4 millió magyar Facebook felhasználó aktivizálása több nézőt és a műsor körüli nagyobb pezsgést eredményezhet.

Érdekfeszítőbbé és vonzóbbá tehetők a műsorok.
A műsorvezetők és szerkesztők azonnali visszajelzést kaphatnak arról, hogy milyen nézői kérdések, igények merülnek fel a műsor alatt. A nézők frappáns észrevételei és lényeglátó kérdései beépíthetők a műsorokba.

A nézők csatornához kötődése növelhető és a nézők jobban megismerhetők.
A nézői üzenetek gerjesztően hatnak, aktivizálják a többi nézőt is és pezsgésre késztetik a közösséget. A nézői aktivitások a csatorna számára beazonosítható célcsoportokat rajzolnak ki.

Hagyományos televíziókon is működik.
Megoldásunk lehetővé teszi, hogy a nézők akkor is élvezzék a közösségi tévézés élményét, ha hagyományos készülékkel rendelkeznek.

Beépített Facebook, SMS és Twitter kapcsolat.
A nézők hozzászólásaikat, kérdéseiket Facebook-on, SMS-ben és Twitter-en is elküldhetik.

Könnyen használható szerkesztői felület.
A vezérlőben a szerkesztő stáb könnyen összegyűjtheti, szűrheti az üzeneteket, tematizálva ezzel a műsort. A rendszer szerkesztői felületén hatékonyan lehet kezelni a közösségi televíziózás lehetőségével visszaélni kívánó rosszindulatú felhasználókat.

Teljes körű hardveres megoldás egyszerű üzembe helyezéssel.
A közösségi televíziós megoldásunk magában foglalja az adáslebonyolító rendszerhez kapcsolható hardveres eszközöket is.