Közösségi tévézés

A MindEverest Social Media converter a közösségi média erejét kapcsolja bármely műsorhoz bármely tévéképernyőre.

Bővebben

TV Caesar

Alakítsd át Samsung SmartTV-d egy arénává, ahol a mai gladiátorok (celebek, politikusok, hírolvasók, stb.) megküzdhetnek a figyelmedért.

Bővebben

League of Extraordinary Minds

L.E.M. az első közösségi jós játék, amiben a játékosok lemérhetik jóstehetségüket.

L.E.M. aloldal

League of Extraordinary Minds

Szia!

Már láttuk a kristálygömbben, hogy jössz. :)

El tudod képzelni, ahogy a bölénycsorda hatalmas porfelhőt felverve vágtat a prérin és időnként, mintha egy láthatatlan erőnek engedelmeskedne elkanyarodik és dübörög tovább? Láttál már madárrajt szárnyalni, amelyben a rengeteg madár egyszerre, egy ütemre hirtelen irányt vált? Érezted, hogy merre fognak továbbrepülni? Ha igen, akkor ez a játék neked való.

A League of Extraordinary Minds egy olyan játék, amelyben a feladatod "mindössze" annyi, hogy előre lásd a jövőt és a legjobb legyél a jósok között.

Honnan tudható, hogy kiemelkedő képességű jós vagy? Onnan, hogy megérzed a jövőt és előre látod mások viselkedését. Tedd fel játékbeli aranyaid egy részét arra a színre, amelyre szerinted a többiek a legkevesebbet fogják tenni. A beérkezett jóslatokat naponta kiértékeljük és azok nyernek, akik jól jósolták meg ezt a színt. A pontos jóslásokkal növeled a jóstehetségedet kifejező pontszámot, a téves jövendölésekkel pedig csökkented.

Jóslásodhoz segítségül hívhatod a múltat is. A játékbeli kristálygömb belsejében feltárul a nyüzsgő közelmúlt és visszatekinthetsz a kimerevedett távolabbi múltba is és ezek segítségével megfigyelheted a többiek viselkedésében rejlő összefüggéseket.

Ahogy Nostradamus XII. centuriájának egyetlen verse mondja:
A versenyben csak a legihletettebb látók győzhetnek,
Akik előre látják, hogy a többiek mit tesznek.

Tedd próbára magad te is és mutasd meg, hogy helyed van a League of Extraordinary Minds-ban!

Az utolsó fordulóban ezekből az országokból érkeztek jóslatok:

HeatMap

Korunk jósai világszerte

A játékkal Samsung SmartTV-n, Yahoo! ConnectedTV-n játszhatsz. A játékot letöltheted a SmartHUB-ról és a Widget Gallery-ből.